Saturday, March 19, 2011

esok ?

alamak, esok da kne pulang maktab. cmne nee ? ta ske lha. wuuu~ but prcye lha klu da smpai sne nnty da ta ingat nk balek rmah da pun. hee. actually, ak bkn nye mls blek mktb tuh but ak ta siap kejea skola lg lha. haish ! sket hati nye !

btw ak da bli kan hadiah utk dia. ak ta sbr nk bgi kat dia. hee :)

Friday, March 18, 2011

glea da !

Ya Allah, ape lha nk jdik dngn hdop ak nee. ak ta hbs² bwat jht. ugh~ knape setan nee asyik² ikut ak huh ? klu dlm sehari tu msty ade jea bnde bodoh ak bwat. ugh~ ak geram sngt dngn diri ak sndiri. knape ak ta fkir jauh huh ? ak nk jdik org baek. tpi bila ak bole BERTUKAR ! wuuu~ ak nk jdik org alim, tpi skrang ak nee iman pun ta ckup lagi. alamak, ape ak nk bwat nee ? ak msty BERUBAH esok satu hari nanti. ak janji !

tapi kan klu ak ckp kat org ak nk brubah msty diorg ske gelak kan ak. *sigh . hbis cmne ak nk bwat. bila fkir blek kn, ape ak nk kesah pasal diorg. ak yg nk jdik baek, diorg pduli ape !

this would make me feel better 

Thursday, March 17, 2011

benci~

wuuu~ sedih lha. mnyampah glea dngn sorang minah comel kerek nee.eeee ! sket aty lha. dia nee ske bwat masalah dngn ak tw. dia bbadak lgg lha.
bdak nee mmng ade group tw. group dia mmng trkenal lha kat skola. spe ckp group dia msty smua org knal. tu bkn lha satu mslh bgi ak. but yg ak naek hangin nye dngn dia nee time member dia ta lpak skali dngn dia, mesty dia dtng menGEDIK kat ak. argh ! mmng geli glea. lpas tuh klu time dia ade dngn ak g jln mne² then ttibe jmpe membe dia mesty dia tros blah dri ak. ta mnyampah  kea mcm tuh. prangai mcm CINA BOLONG jea ! hee :)
bila kau ta dea dngn ak kn, ouhh satu maktab tu twu yg kau mngutuk ak. eyh, babi beruk btol lha.


sory sayangg, ak bkn mngutuk kau cuma i'm trying to release my tension ! ak nk ltak gamba kau but segan lha ! hoho :O

fuh ~ lega

HAHA ! ak da dpt mkn, lega glea ! hee :) enak hingga mnjilat jari kaki . bla.bla.bla. ak da mls nk mrepek bnyk². pnat lha. jom smbung bwat kejea skola keyh ;)
ingat snang kea nk mkn sndiri !

yummy !

sial gempak !

korean boy band ?

dulu tahun 2010

aku : weyy, korang nee kan ta hbis² ckp pasal korea. ak mluat lha. ckp lha psl bnde laen. bnyk lg bnde lha.
member : diela, kau ta tngk lg diorg, klu skali kau da tngk kn msty kau ske smpai mati pnye lha.
aku : tlong lha fhm, ak muak lha dngr korang ckp psl korean boy band tu lha ape lha.
member : lantak kau lha, satu hari nanty klu kau da start ske jngn sengsara pulak.

sekarang tahun 2011

*dlm bilek pnuh dngn gamba boyfie jonghyun SHINee.
aku : weyy comel nye jonghyun. ugh~ SHINee gempak lha
member : *eyh, btol kea ak jmpa diela nee -.-'
aku : weyy korang tngk lha nee and bla..bla..bla..
member : ugh~ naek mnyampah da ak dngn diela nee !

SHINee

FT Island

lgg :)

huh ! da pnat bwat kejea skola ttibe tringat pulak dkat membe skola, mjsc lgg. lgi² roomate ak. ugh~ rindu sngt ! last activity week, we were having a good day. syok sngt dpat tngkp orang gamba bnyk². biase lha ak kn ta bole nmpk camera. that is my honey bunny. HAHA ! *menyampah
ouhh, gila saja

 kg.luat . oh yeah !

besties forever

still in the mind of a child


firstly, ak bru jea start bwat blog. so ak bru jea digelar blogger.
actually ak ta lha mnat sngt bwat blog nee sbb klu ddk asrama
nk cri masa kat mne kn ! HAHA ! but ak just nk try jea lha.
ak ta nak pun follower bnyk² sbb it just a child story in here.
hee :)

bosan siot ! nk online facebook pun rse mnyampah sbb lmbt sngt.
then ak skrang tngh mlayan crite oh! my school :) HAHA !
tnang fkiran doe !