Saturday, August 18, 2012

mum, I'm really sorry.

Assalamualaikum,

Aku tahu, ibu sakit hati dengan aku.



Aku dah lah suka tidur lambat,
Aku dah lah suka bangun lambat,
Aku dah lah tak suka tolong dia buat kerja,
Aku dah lah asyik berkurung dalam office,
Aku dah lah tak suka bergaul dengan adik-beradik yang lain,
Aku dah lah asyik buka facebook, twitter, blog, tumblr tiap masa.

Aku dah lah duduk asrama, jarang balik, lepas tu bila balik, tak nak bergaul dengan orang. Itu masalah aku yang paling besar. Kadang-kadang aku rasa macam tak nak balik rumah, sebab bila aku balik, ibu akan lagi sakit hati. Ya Allah, bantu aku. setiap kali nak balik rumah, dalam hati aku selalu berniat, aku tak nak bagi aku marah dekat aku. tapi bila sampai rumah, aku lupa semua tu. 

Ibu, angah minta maaf. 




Friday, August 17, 2012

nurul ardilla

Assalamualaikum,



I just love being me. 

I love myself. 

I love my family. 

I love everything.

I love doing whatever i'm doing now. 

I love you too, N.



watch and learn

Assalamualaikum,

watch this, please.




SEM is over :)

Assalamualaikum,

We had done everything. Err, not really everything. SPM belum habis lagi. Tapi, SEM dah habis. Alhamdulillah. Seronok kemain doh. Rasa bebas. Tak tahu lah macam mana kalau dah habis SPM nanti. hahhaha, the freedom is mine :)




bestfriend - Madinah


cikgu Farah. She is super duper awesome. Shuhada :)


Jija dan Pija. Sweet couple.


bestfriend - Hasliza and FARIZA !





day by day

Assalamualaikum,

It's been 2 months, we didn't call.

I know this is all my fault, I made you sister mad at me.

Because of me, she took your phone and threw it away.

But now, I'm back.

I went to your restaurant,

they said you were hospitalized.

What should I do ?

I then straight away go to the hospital.

I can't met you until you condition is fully well.

You know how sad I am ?

I am so sorry.

I am really really sorry.

I promise, I will bring you the happiness back.

I love you.




Saturday, August 04, 2012

Am I too late ?

Assalamualaikum,

hi guys, I know it's been so long that I didn't post an entry right ?

By the way, Salam Ramadhan to all Muslims. Selamat Berpuasa. haha, walaupun harini dah masuk hari ke 15 kita berpuasa kan. sorry, dilla tak cukup masa nak update ni. sekarang pun sebab tengah free.

okay, dilla ada kerja. BYEBYE.