Wednesday, March 27, 2013

I'm Fine,

Hi,



I can only cry.






...

Tuesday, March 26, 2013

giving up,

Hi,

My life now,



Everyday I wake up, I will say ' I guess what I need to do now is giving up on him ' :')

When I want to go to sleep I will say ' I won't give up. Never. Will keep trying. Will keep praying and believe that everything will happen as plan.'

Benda berlaku setiap masa. Aku mahu putus asa. Tetapi akhirnya tidak. Bila rasa nak putus asa, hati kata jangan. Jadi apa patut aku buat :( ?





...


You,

Hi,



I still remember the moment when we spoke for the very first time.
You made me talk about things that I have never told anybody else.
Did you ever realize just how much you meant to me ?






...



Monday, March 25, 2013

My life,

Hi Everyone,



Tidak kira dekat maktab or dekat rumah ke dekat mana puuuuun I'll always be with my Twitter.

Ohmai, I love my Twitter. This is seriouuuuuuuus.





...

mejaku bersepah,

Assalamualaikum,







Mejaku dari awal tahun sampai akhir tahun. Sentiasa bersepah.

Hahaha, awal bila masuk kelas tu, aku akan ambil masa 5 minit untuk kemaskan meja. Tapi, belum sampai pukul 2pm, meja aku for sure akan bersepah balik. Dah tak tahu macam mana nak manage meja yang tersayang ni.

Even kadang-kadang bila dah malas sangat dah, aku tinggalkan je meja tu. Tunggu lah prep nanti baru kemaskan. Hahaha, at least prep petang aku kemas k. Daripada ada orang yang tunggu Khamis malam baru nak kemas. Hahaha, mohon terasa.

Naah, kidding. Main-main je laaa. Tak payah lah nak serious sangat. Hihihi.





...


Need you now,

Hi,



" It's a quarter after one.
I'm all alone and I need you now.
Said I wouldn't call, but I lost all control
And I need you now.
And I don't know how I can do without, 
I just need you now "






...

I didn't mean,

Hi.


This is what happen now.

Darling please, do understand the real situation :(






...

i miss you,

Hi.







...