Wednesday, April 24, 2013

Exam ended,

Hi, Assalamualaikum.

Ujian Selaras 2 Sem 1 baru je lepas. Buat masa sekarang baru dapat result Physics. and Alhamdulillah for the first time I've got A for Physics. Hahahah, first time tauuu. Tiap petang, waktu prep petang, as usual, Dill, Hasliza dengan Aiysha  pergi study dekat bilik Redax. Ada air-cond. Rasa macam nak tidur tau. Hahahah. 

Macam mana kitorang study ? Hahaha, start prep 3.30pm tu study dulu. Take a break about 15 minutes bila sampai pukul 5pm. Ada satu hari tu, nak on Twitter tak boleh sebab internet problem, so apa lagi, photo booth lah dekat iMac. Hihihihihi.

 




















 Sekian sahaja dari kami. Ceh ceh. Hahaha, stress kot weh study. Sebab tu kitorang tangkap gambar je. Gila macam mana pun kitorang, ahahha, I dont really care. Asalkan kita happy (:






...