Monday, February 06, 2012

away !

Assalamualaikum,



I'm leaving. 

Far far away from you my little star :'(

I'll miss you forever :')

Away to Langkawi :'(

Goodbye everyone.


# 12 just wanted to share

Assalamualaikum,

Guys, just want you to cheer up your day. hihihik, okay. Video ni lawak, sebab tu aku nak korang tengok. Enjoy watching this video. Wanna watch more ? Subscribe to Kyopropaganda  :)


" Gua gangster kot "







Suhayla :)

Assalamualaikum,

Suhayla, Suhayla, Suhayla, Suhayla, Suhayla.






Sayang, I tak tahu macam mana nak survive without you. Haihh, every night I nangis je. Rindukan you lah sayang. Kadang-kadang tak boleh tidur. I cuma boleh tengok gambar you je. Nanti kat Lenggong, you kena jaga diri baik-baik tau. I nak you jadi BWP. I akan vote untuk you dari jauh. If you ada kawan yang lebih baik, lebih caring or apa-apa je dari I. I tak nak you lupa I okay ? ishhhhh, tak suka lah ceni. rasa nak menangis je. Sayang. Thanks for everything okay. You are my everything. You are my soul. I Love You sayang. Take care. kalau sakit bagitahu I ehh. I post kan ubat untuk you. hihihik. Love You Forever sayang :')

Sunday, February 05, 2012

Langkawi.

Assalamualaikum,


I'll be there the day after tomorrow. I'll miss everyone. But, yaa akan ada 6 orang kawan aku yang masuk Langkawi juga. Tapi, aku takut bila kat sana mereka tak ingat aku, sombong dengan aku. Yang paling aku takut kalau mereka ada kawan baru dan tinggalkan aku. Tak nak , tak nak. Tapi aku takut kalau aku yang buat cetu. Huh, takuuuut. Kalau aku buat cetu, korang tegur aku tauuu. mungkin aku tak sengaja atau tiba-tiba syaitan rasuuuk. hihi ^^v


Shameem Amerudin

Kaiyum Azmi

Soraya Aiman

Allia Asri

Yusuff Khan

Alif Al-Hadi Amirul Putra


korang je kawan yang aku ada kat sana. tak mau sombong dengan aku tauu. aku dah lah tak pandai bergaul. tak pandai nak cari kawan. huh, jangan lupa aku tauuu. jumpa aku tegur ehhh. korang je yang aku ada kat sana. 

# 11 just wanted to share

Assalamualaikum,

hello, miss you guys a lot. hihi. listen to this song, feel it and you'll love it forever.





he loves this song too :')

terakhir kali.

Assalamualaikum,

thanks Nawar Amnah. thanks Ummi Sarah !



setelah sedih, sedih dan sedih. aku cuba untuk hentikan sedih aku tu dengan pergi lepak. hihi, hilangkan sedih lah namanya. ahha, macam biasalah keluar dengan Ummi Sarah. tapi yang special nya ada Nawar. hihi, Nawar duduk rumah Ummi sehari. so, apa lagi, lepak lah wehh. hihi. and we enjoy every single moment kan korang ?



masa ni, aku datang lambat sikit. sebab hujan, aku naik motor pulak kan. but sempat lah nyanyi dengan diaorang. haha, sangat enjoy weh. seriously enjoy. tapi part yang paling awkward sikit bila diaorang pilih lagu 3 Suaru tu, then suruh aku jadi J.V . haha, tak mau aku. dah lah aku tak minat langsung 3 Suara tuu. hihi. then sambung lah dengan banyak-banyak lagu lagi.



hihi, bila dah habis wayang memang ceni lah jadinya. gambar sana, gambar sini. kitaorang buntu gila time nak beli tiket tu. sebab tak tahu nak tengok Azura ke Sumpahan Kum Kum. so, aku dengan Nawar decide nak tengok Sumpahan Kum Kum. Ummi je nak tengok Azura. so tengok lah cerita hantu tuu. aku buat muka berani sebab Kum Kum yang satu punya tak takut mana punn. bagi aku lah, tak takut punn. so buat muka cool je bila masuk. tak ramai sangat punn orang. lebih kurang 20 cetu je dalam panggung. then bila cerita tu baru start je, aku dengan Nawar dah jerit punya kuat. ahaha, kitaorang bila ada part yang bunyi mcm hantu nak datang tu, terus lahh tutup mata. haha. aku dengan Nawar ahh memang sampai letak kaki atas kerusi orang depan tuh. haha. kenangan-kenangan. paling babi sekali bila last-last tu. tiba-tiba gambar hantu muncul. memang De Fakkk gila ahh. sakit hati. kitaorang memang maki hamun habis lah bila last tuu.



habis segala wayang, pergi ahh makan. lapar kot. aku makan special sikit Chicken Chop. Ummi makan Spaghetti. Nawar makan nasi ayam. sumpah nikmat ahh kali ni. hihi. then sembang punya lama kat situ. lepas tuu, Nawar dengan Ummi beli Big Apple sekotak. then then. kitaorang ada beli baju yang sama. tiga-tiga sama. hihihihi, sukaaaa. haha. okayy lah guyss. i'm so sleepy ni. byee ~

Saturday, February 04, 2012

I'll miss you guys.

Assalamualaikum,


aku letak gambar ni, sebab ni je satu-satunya gambar aku nangis. bukan sebab aku lebihkan mimah macam yang korang cakap tuu. tapi aku tetap sayang mimah :')




guys, macam korang tahu. aku akan tinggalkan MRSM Lenggong. aku akan mula belajar dekat MRSM Langkawi. wehh, aku sedih sangat. sangat sedih wehh. okay seriously, dah banyak memory aku dekat Lenggong.

sangat berat hati semua orang nak tinggalkan kawan masing-masing kan ? tipu lah kalau tak ada sorang pun yang menangis. segangster Taufik tu pun dia menangis, so memang semua orang akan menangis lah. aku ? huh, lagi lah tipu kalau aku tak nangis. haha.

sedih sangat bila nak tinggal orang yang kita sayang. sedih bila nak tinggalkan cikgu-cikgu yang dah banyak mengajar kita. sedih bila nak tinggalkan segala kenangan pahit dan manis kita. memang tak dapat dinafikan yang budak-budak Lenggong dah banyak mengajar aku in every aspect.

disitu lah aku mula belajar macam mana cara bergaul, disitu aku belajar cara hidup berdikari, aku belajar erti persahabatan yang sebenarnya. dan disitu lah aku bertemu sekumpulan pelajar yang diberi nama 9th Batch. mereka lah yang sentiasa menceriakan hari-hari aku di MRSM Lenggong selama ni.

tapi segalanya berakhir pada 02.02.12. bak kata Shameem, mungkin ini bukan pengakhirannya. tapi aku takut sangat segalanya berakhir saat ni. tapi, walau apa pun yang terjadi, segala memori yang pahit, manis, buruk, baik semua aku akan ingat. aku nak korang semua tahu, yang aku sangat-sangat sayang kan korang. 


Friday, February 03, 2012

i'm back guys (:

Assalamualaikum,

hai teman-teman. saya nurul ardilla zaini. umur saya. shhh, stop ahh. merepek je lebih. hihi. saja je nak bagi korang ketawa. haha. aku dah balik rumah. actually semalam, tapi aku tak bermaya untuk post. semalam serious aku mengantuk terlampau. sangat-sangat punya mengantuk lah. sebab sebelum ni tak pernah pun aku tertidur depan computer, hihik. kali ni aku tertidur. haha. penat sangat lah. kbai~