Monday, February 06, 2012

Suhayla :)

Assalamualaikum,

Suhayla, Suhayla, Suhayla, Suhayla, Suhayla.






Sayang, I tak tahu macam mana nak survive without you. Haihh, every night I nangis je. Rindukan you lah sayang. Kadang-kadang tak boleh tidur. I cuma boleh tengok gambar you je. Nanti kat Lenggong, you kena jaga diri baik-baik tau. I nak you jadi BWP. I akan vote untuk you dari jauh. If you ada kawan yang lebih baik, lebih caring or apa-apa je dari I. I tak nak you lupa I okay ? ishhhhh, tak suka lah ceni. rasa nak menangis je. Sayang. Thanks for everything okay. You are my everything. You are my soul. I Love You sayang. Take care. kalau sakit bagitahu I ehh. I post kan ubat untuk you. hihihik. Love You Forever sayang :')

No comments: