Monday, March 25, 2013

mejaku bersepah,

Assalamualaikum,







Mejaku dari awal tahun sampai akhir tahun. Sentiasa bersepah.

Hahaha, awal bila masuk kelas tu, aku akan ambil masa 5 minit untuk kemaskan meja. Tapi, belum sampai pukul 2pm, meja aku for sure akan bersepah balik. Dah tak tahu macam mana nak manage meja yang tersayang ni.

Even kadang-kadang bila dah malas sangat dah, aku tinggalkan je meja tu. Tunggu lah prep nanti baru kemaskan. Hahaha, at least prep petang aku kemas k. Daripada ada orang yang tunggu Khamis malam baru nak kemas. Hahaha, mohon terasa.

Naah, kidding. Main-main je laaa. Tak payah lah nak serious sangat. Hihihi.





...


No comments: