Sunday, December 23, 2012

a week more,


Assalamualaikum,

Semua orang, Hi ^^v . Apa khabar ? Eh, eh, cuti sekolah dah nak habis oh. A week more to enjoy the holiday. Laa, kenapa cepat sangat. hahahaha.

kakchik is showing her finger. ma is so tired. sister is so happy. daddy always look tired.


Masa baru baru cuti haritu, semua pakat merungut kenapa lama sangat cuti. Nak balik sekolah. Kan ? Hahaha, lumrah hidup. Rasa macam baru je family semua hantar nak daftar masuk Form4 kat Langkawi. Tiba nak kena hantar masuk untuk Form5 dah. Hahaha.

I'm going to Langkawi with the family and also some of my relatives. Nak shopping shopping lah katakan. Hihihi, bertolak sana 30 of December kot. Ke a day before entah. Kurang pasti.

Then kena daftar masuk on 31st of December. Yes, awal gilaaaa kaaaan :( ? First of January 2013 dah kena belajar as a Form5 student dude. Oh myyy, dah besar dah akuuuuu. Hahahaha. Haritu nangis nangis je nak kena masuk sekolah asrama. Hahaha, cepatnya masa berlalu.

No comments: