Saturday, August 06, 2011

ramadhan sessions

assalamualaikum, 


harini sudah masuk hari keenam semua umat islam puasa kan. rasanya macam sekejap sangat. oke, at last aku dapat juga pulang rumah. aku sangat happy hingga tak terkira. lagi seronok sebab sister aku ada juga. sumpah hebat. hee. rindu sangat kat family. actually, balik nie bukan bawa diri jea, kena bawa buku juga. isnin nie aku ada pre-trial tiga. sumpah aku tak study lagi. memang betul, bila balik rumah tak de masa langsung nak study. kena tolong orang sana sini. but i'm totally miss my friends dekat asrama and my brother ierfan too and don't forget my sister shamiranis. baru balik sehari jea dah rindu tahap gaban. hee, semalam menangis lagi sebab tak dapat nak kejut dia sahur. entah dia sempat ke tak sahur ? kesian sangat, maaf yea ! 


semalam makan banyak sangat, maklum lah keluarga dah ramai balik. hee, syok sangat. banyak hadiah kot dapat kalau balik rumah. semua orang bagi hadiah, wee ! tadi pun baru balik dari tesco, beli barang fiefi dengan aku. tak tahan banyak siot. beli barang satu beg jea sampai hundred-fifty. hha, kering aku lepas nie. oke, lah cukup sampai sini jea. aku nak study, study and study sambil dengan lagu tercinta, ouhh, suka sangat.

No comments: