Friday, March 09, 2012

4 March 2012

Assalamualaikum,



4 of March. Birthday Ummi Sarah. tapi, aku tak ada dengan dia untuk sambut hari jadi dia. hmm, aku sedih sangat. tapi, apa boleh buat, takdir aku dah tertulis untuk aku ada dekat Langkawi kan. malam tu aku plan nak calling dengan Ummi. tapi, 4 March tu jugak lah hari sukan Mrsm Langkawi. so kira malam tu kena stay up untuk buat decoration untuk rumah Hijau. tak kesah lah kalau buat tu dekat dalam asrama je, tapi masalahnya kena buat dekat dewan. ada cikgu pulak tu, so aku tak boleh nak gayut dengan ummi. aku sangat lah hampa. aku sangat lah sedih. tapi, aku just boleh text dia je. 

" Ummi Sarah, sepanjang hidup aku, aku susah nak cari kawan macam kau. Kita rapat masa last form 3 kan. Tu punn sebab lepak sama-sama. Kalau tak, kita memang tak jadi kawan baik kan ? Mii, aku sayang kau sangat. Aku bersyukur dapat jadi kawan kau. Kau baik gila, tapi dulu aku tak suka kau sebab kau suka buat muka kerek. Tapi sekarang kau lah paling baik. Aku rindu kau sangat. Lastly, happy birthday my dear ummi sarah. I love you forever. Till we meet again. Jangan nangis lagi tau k :* "

Ummi, aku sangat sangat sangat sangat sangat sangat sangat sangat sangat sangat sangat sangat sangat sangat sangat lah rindu kau. aku akan jumpa kau, tapi bulan 6 nanti. lambatttttt lagi. hmm, aku janji kita akan jumpa jugak. tak kira apa nak jadi punn. 



No comments: