Monday, March 12, 2012

kau :'(

Assalamualaikum,


aku sedih. aku buntu. aku pening. aku lah semuanya. tak tahu kenapa, tapi aku rasa aku dah pun kehilangan kau. aku tak boleh nak tuduh melulu, tapi aku rasa benda ni kenyataan. seperti yang aku cakap dekat Amy, aku admit yang aku baru kenal kau sekejap so aku tak boleh lah nak cakap ikut suka hati. tapi aku cuma rasa yang kau tiba-tiba jadi lain. itu cuma apa yang aku rasa. aku sayangkan kau. tapi aku rasa takdir aku dengan kau memang macam ni. ingat lagi tak kita pernah cakap pasal ni, aku harap takdir Allah tu sama macam apa yang aku dan kau nak. tapi, takdir Allah lain. Dia lebih mengetahui segalanya. mungkin ini adalah jalan yang terbaik untuk kita. mungkin ada yang lagi baik dari aku. mungkin kau akan jumpa yang lebih bagus dari aku. aku cuma mengharapkan yang terbaik. aku sentiasa doakan kau jumpa orang yang lebih sesuai dengan kau. my last wish for you, aku harap kau bahagia. itu je apa yang aku nak. okay. bye.

No comments: