Friday, March 09, 2012

I'm now Qawwiy.

Assalamualaikum,



Qawwiy ? apa tu ? hihik, it is Langkawi's student punya short name kot rasanya. hahaha, alia bagitahu. hahah, aku bersyukur sebab still dapat sambung belajar dekat MRSM. aku lagi bersyukur bila dapat tahu yang aku diterima masuk MRSM PKP. tapi, aku sangat sukar untuk menerima aku dapat masuk MRSM Langkawi. haih. aku menangis-menangis bila dapat tahu. tapi after one month aku kat sana, aku dah okayy. semuanya okayy. aku berbahagia kat sana. kawan sangat caring. hihik.

wehh, aku tak tahu kenapa ? otakk aku blank. aku tak tahu nak tulis apa lagi. sorry. maaf. aku blurr lah nak cakap pasal Langkawi. sorry again. kalau aku dah okay balik, aku post lagi k pasal Qawwiy. Kbye ~

No comments: