Friday, June 03, 2011

serabut

aduh, menyampah gila nie. kerja sekolah satu pun aku tak sentuh lagi. beg sekolah aku pun aku tak tau kat mana. gedik gila. aku tak tau pun harini dah hari jumaat. nasib baik aku terdengar khutbah jumaat kat tv bru lha aku tau harini hari jumaat. apa nak jadi dengan aku ni wehh. mana buku aku? apa kerja sekolah aku? pencil box aku mana ? aku naik gila dah ni. tu lha asyik nak facebook, blog, twitter segala bagai. pening dah aku ni.

No comments: