Saturday, June 04, 2011

suka lha.

sayang 
belakangan nie, aku asyik dapat kawan baru. suka lha. hee. seronok aku bukan sebab bole mengorat bagai oke.  depa macam boleh buat kawan yang baek lha. haha. sukasukasuka. lelaki perempuan aku rasa fifty-fifty kot. sama jea. hurm. tapi aku tak tau lha depa nie satu hati kea apa. tapi kalau sorang dah offline mesty semua pun offline. lepas tuh tinggal lha aku sorang². seronok lha tuh. then bila sorang dah online kan, aku macam dilanda tsunami. semua orang nak chatting lha wall-ng lha skype-ing lha. semua aku pulak jadi serabut. hee. 


tapi tak pe aku sayang hampa. jangan satu hari nanti hampa lupakan aku tau. aku tak suka orang yang macam kacang lupakan kulit nie. kalau dapat kat aku lha kan, memang aku sembelih hampa semua tau. hee. aku nak semua orang yang boleh bimbing aku jadi kawan aku oke. aku tak nak orang yang perosak macam racun serangga tuh jadi kawan aku tau. hee, aku ni dah lha senang terpengaruh dengan orang sat lagi hampa asyik dok bagi kepala otak aku nie benda yang tak berfaedah mati lha aku.




aku rindu sngt zaman kanak² dengan zaman time sekolah rendah dulu. aku sayang kawan aku semua. oh, nak menangis jea kalau teringat kawan sekolah dulu. entah depa ingat kea tak kat aku pun aku tak tau. hee.

4 comments:

midot said...

mother , dah tue2 baru nak igt zaman kanak2 :)

nurul ardilla said...

hha, nak buat cmne. bru teringat.

midot said...

hehe , tu lha , zaman muda tknk enjoy , ank muda lagi weee~~

nurul ardilla said...

hha, anak nie kan !