Sunday, January 08, 2012

goodbye guys !

Assalamualaikum,



Kawan-kawan. hai kawan-kawan. hai lah balik kat aku. hihi, mengada sat. haha. 

kawan-kawan, esok aku nak balik maktab dah. maybe raya cina nanti baru aku balik rumah kot. hmm, aku akan rindu untuk tulis blog, aku akan rindu untuk tweet tweet. aku akan rindu untuk post gambar kat tumblr dengan flickr, aku akan rindu untuk berchatting kat facebook dan aku akan rindu semuanya. wuuuu~

haritu aku tak sabar sangat nak balik maktab, tapi bila dah esok nak kena balik dah aku rasa sedih pula nak tinggalkan family aku. ishh, tak tahu lah macam mana.

and and lepas dua minggu aku masuk maktab aku akan dapat tahu keputusan sama ada aku boleh masuk MRSM PKP ke tak. aku minta MRSM Taiping dengan Langkawi. aku harap sangat dapat masuk. lagi-lagi Taiping lah, hihi, dekat sikit nak balik rumah, ahha. aku sangat-sangat berharap untuk dapat masuk Taiping, hihi. doa kan aku eh. okaylah, aku tidur dulu. esok nak balik dah. aku repeat, ESOK AKU NAK BALIK MAKTAB dah. hihi. byee, byee, byee. aku akan rindu untuk tulis blog.

aku nak balik ni, nak balik ni. hmm, korang tak sedih pun. tak apa lah. weeee~ sengaja menggedik. byeeeee~


No comments: