Friday, May 25, 2012

bestfriend in Langkawi.

Assalamualaikum,

hi, I'm Dill. so, watcha doing now ? it's holiday, tak pergi makan angin ? hihik, Dill pergi bercuti tapi esok. haha. okay. back to the topic. 

hahaha, kami budak berseni. calculator pun lawaa.

everyone have a bestfriend right ? I have too, they are Fariza Aiysha and Siti Madinah. as you guys know, aku kan orang yang sangat susah nak terima Langkawi tuu, tapi dorang dua ni lah yang selalu bagi semangat kat aku. orang lain pun bagi juga tapi dorang lebih laa. seronok sangat dohh kawan dengan dorang. kalau tak gila aku sehari, memang tak sah lah wehhh, kahkah. 

dorang lah yang suka merepek, suka menggila, suka buat benda pelik, suka gelak kuat kuat dengan aku. HAHA ! seronok kot. dorang pun suka ajar aku, haha, sebab kat kelas kan aku selalu tidur. hewhew :3


No comments: