Wednesday, May 30, 2012

this is awesome.

Assalamualaikum,

28 of May 2012. aku dan Soraya di rumah Kaiyum.


ini kali kedua punya dinner. masa first dinner, ada aku, kaiyum, soman and kakak-kakak Kaiyum. ahaha, mulalah aku dengan soman segan nak makan. hahaha, makan sikit je, pura-pura kenyang. kahkahkah. lepas tu naik atas buat kerja sikit. pukul 11, aku dengan soman dah lapar. then turun makan. kali ni punya makan memang tak ada masa nak segan haih. hahahahah, tak malu punya budak.

29 of May 2012. aku, Kaiyum dan Soraya pergi Sunway Pyramid.


selepas habis tengok movie ' Aku Ada, Kau Ada ? ' , kitaorang pun pergi lah makan. sebelum tu kejap. Shaheizy Sam handsome tahap gaban tinggi awan dohhhh ! hahaha, okay sambung. nak pilih tempat makan sampai setengah jam. hahaha, at last makan dekat Pizza Hut je.


sebelum makan


semasa makan


selepas makan. 

hahaha, muka lain kaan. hahaha, biasa lah dah kenyang kan. and then pergi menggila dekat Brands Outlet. tangkap gambar tak ingat dunia lepas tu kena marah dengan guide tu. hahaha.




pukul 6 baru lah kitaorang sedar diri. dah nak malam rupanya. haha, Kaiyum, Soraya, thank you tauu.

No comments: