Wednesday, May 30, 2012

the only one that I love

Assalamualaikum,

Dear Wan Rawanis,




kalau lah kau tahu betapa aku rindunya kau, kau mungkin tak lena tidur. wanis, kau tahu tak yang aku rindu kau sangat. aku minta maaf sebab sepanjang aku ada dekat Langkawi, aku lupa dekat kau. aku selalu bagi banyak alasan kat kau. aku selalu bagi janji palsu kat kau. aku selalu cakap nak topup minggu ni then call tapi tak call pun. aku minta maaf. aku selalu bagi alasan aku sibuk, kat Langkawi tak ada masa lah, walhal bila ada masa, aku text dengan lelaki gila tuu. aku minta maaf. aku kecewa dengan diri aku. aku nak kau tahu yang aku rindu kau, aku sayang kau sampai infinity. aku nak kau tahu yang, walau bahagia mana pun aku dekat Langkawi dengan kawan-kawan baru, kau tetap kawan aku yang paling special, paling hebat, paling baik, paling tabah dengan perangai aku. kau kena tahu tuu. kau sahabat aku yang sejati. only God know how much you mean to me. please know that, no one can ever replace you. sekali lagi aku minta maaf. ikhlas dari hati. 

kejap, belum habis. kau tahu tak kalau aku rindu kau aku buat apa ? aku baca text kau yang ni :
" Dilla, thank you for everything. Kau ajar aku banyak benda. Kau ajar aku macam mana erti kawan, marah, happy, sedih dan banyak lagi. actually, cuma dengan Dilla aku belajar. Sebab kita belajar dari susah ke senang. Betapa banyak kita gaduh. Susahnya nak berdamai. Susahnya nak jaga persahabatan kita. Tapi happy nya kita sama-sama. Happy sangat. I LOVE YOU. "
dan aku akan menangis setiap kali aku baca. Wanis, aku rindu kau sangat-sangat. kau jaga diri kau dekat PC tu elok-elok. ILOVEYOU :*

No comments: