Wednesday, May 30, 2012

I hate you !

Assalamualaikum,

aku baru tahu pasal benda ni pagi tadi. aku cuba untuk stay cool, tapi tak boleh. sebab kau menganjing sangat.

masa kau dengan aku dulu, aku tak tahu banyak mana kau kutuk dia tu, punyalah tak suka kan. bila kau dah tak dengan aku, kau pergi cari dia tu. text dengan dia bagai. wehh, anjing apa kau buat huh ? kalau aku dapat jumpa kau, aku rasa macam nak tikam mati je. sial.

aku dah block facebook kau, dah screen number kau dan dah block twitter kau supaya aku tak payah tengok muka kau dah lepas ni. 

kau sial dohh. terima kasih.

No comments: