Saturday, November 05, 2011

28 October 2011

what ? kena buat project science ? apa benda pula ? migty ni kena study juga ke ? isy isy isy. ardilla, sedar sikit tiap saat kita perlu belajar. okay. semua orang sudah diberikan tajuk yang sama untuk buat project ni. memang sangat bosan sebab kena buat banyak kerja. lagipun penat habis lah. kumpulan aku saja yang suka sangat nak taip document tu semua. kejap, document ke. entah lah. sebab kumpulan aku malas nak tulis tangan. nanti tulisan semakin bertukar menjadi kurang cantik. 

kumpulan aku

chrysopogon aciculatus

mimosa pudica

measuring the two plant
bila dah habis semua kerja-kerja tuh kami kena buat semua yang aku cakap tadi lah. then kami pergi kelas tiga alpha untuk buat benda tuh.

sambil mereka berbincang

bincang lagi

tapi aku dengan soraya aiman ni tengah webcam lah. hee, lagipun kami baru saja tau password wifi mrsm tuh. so, tak mau nak masuk campur pasal science tuh. hha, jahat nya aku. tak lah, aku buat kerja juga. aku lah tukang type benda document tu semua.


satu saja lah

eyh, tak. dua.

hmm, tiga lah.

then, ingat nak print document tu semua dekat maktab ke ? takkan punya. then, plan aku ialah, pergi keluar lenggong and print. takkan lah pergi semata-mata nak print saja kot. maksudnya pergi sepuluh minit saja lah kan. so, apa tunggu lagi. pergi rumah ika azman lah. sumpah aku cakap, duduk rumah dia best gila.

comel sangat patung itu.

soraya aiman

depan rumah dia.
duduk rumah dia memang kenyang. sampai situ pukul 12:30 pm lah. then terus dapat makan. laksa kot. sumpah hebat. nak lagi. then pukul 1:45 pm dapat makan lagi. makan nasi dan lauk yang banyak. ada lauk udang masak merah. sumpah sedap nak mati. aku dengan soraya yang habiskan. soraya sampai minta periuk udang itu sebab nak ratah semua udang. memang sangat sedap. bachok memang tak kacau orang lain sebab dia dah dapat sambal belcan dia tuh. lepas tu, pukul 4:15 pm makan lagi. makan keropok lekor. sumpah hebat sangat. rindu rumah ika azman. thanks again ika (:



No comments: