Sunday, November 27, 2011

rindu kau lah bodoh !


i always miss the cute moment between you and me.













aku bukan nak tunjuk gambar-gambar ni semata-mata. aku cuba untuk expressed feelings aku. seriously, aku rindu mister sangat-sangat. kawan-kawan aku ramai yang kata

" buat apa kau clash dengan dia sebab tu je ? "
" gila ah kau, pergi lah couple balik "
" rugi gila kau, dia tu dah lah baik, pandai pulak "
" what, kau ni mesti tak fikir panjang punya "


memang lah bagi hampa benda ni simple je kan. aku clash dengan dia sebab aku sakit hati sangat tau. kalau pasal benda bengong-bengong takkan aku nak clash dengan dia eh. dah lah sepupu aku. oh man, aku tak tahu nak buat apa. yang penting aku tak nak couple lagi dah. aku nak bertaubat lah.

No comments: