Tuesday, November 08, 2011

ardilla sayang semua !

assalamualaikum,

Bila sudah mula cuti ni teringat lah pula nak balik sekolah. Adakah ini memang lumrah hidup pelajar berasrama ? mungkin agaknya. Aku sangat merindukan kelas, asrama, yang paling penting sekali kawan-kawan. Susah nak menyatakan rasa rindu ni. Bila ambil alat tulis, aku teringat kawan-kawan di kelas yang sentiasa berjenaka dengan aku dahulu. Bila nak bangun tidur, teringat pula kawan-kawam sebilik aku yang sentiasa menemani aku susah atau senang. Bila sampai masa makan, aku teringat gelagat kawan-kawan aku yang cuba untuk seakan-akan bermogok di depan dewan selera bila pekerja-pekerja ds itu tidak membenarkan kami makan. Benar kata orang tua-tua, bila sudah tiada baru teringat-ingat. Pada entry kali ini, aku akan cuba menyenaraikan semua nama pelajar tingkatan tiga. Insyallah kalau boleh.

ALPHA (:
wani, thurayya, mizan, kaiyum, husna, nik, tasha, soman, taufik, pino, mira balqis, walu, adzi, afrina zulkifli, obama, mira azwar, syauqi, nuna, kechik, nabihah, adam, umi dayana, ummi sarah, raja, dayne, cepik, alyn, azam, eyla, dan arissa.


BETA (:
shafika shahira, dyan, mizi, nina ryeo, piqah, faris mazley, ainin, nad, munira, mira jaafar, izzah, acun, aliya, g-bon, amir, adlina, syahiran, petot, amirrul, imran, nana, aizzat, shahina, ewan, hani, fatin dan afif.


DELTA (:
anis, shameem, nani, atif, aiman adnan, allia, izzati, shida, sahila, afiqah, ainol, fafa, aimi, uzair, ily alia, ainaa, moha, dania, aniqah, fareez harizme, pojan, aiman akmal, ikha, sanggi, ijat, syafiq sazali dan tashriq.


EPSILON (:
husna, irah, ecah, syamira, afrina, shima, fatin, nisa, najihul, hatim, don, mad, afiq, tahfiz, syakur, usop, phe, tiqah, bachok, nurulardillazaini, irfan, piee, asya, mimah, dahan, dini, eliya, fida, ecah maza dan rini.


GAMMA (:
tengku, faiz kz, eton, jiha, suhayla, wanis, nurin, freeze, pjoul, rashid, ulya, syasya, shahira, auni, luqman, alif, aiedatul, temm, nawar, gee, safwan, wani, zeera, yana, faris hakim, kak man, zuhair, syed, ika azman dan mior.


kalau ada orang yang perasan aku tulis senarai ini mengikut kedudukan graduasi haritu. memang aku tengok dalam buku yang kita dapat haritu. mungkin akan ada orang yang kata :


"apa yang susah sangat nak buat senarai nama kalau setakat ambil dalam buku tu"
"eleh, kalau dia ingat nama semua orang boleh lah nak kata hebat, ni tiru dalam buku, buat apa" 


mungkin lah akan ada orang yang berkata. tapi aku tak kesah pun. asalkan aku dapat lepas rindu bila aku tulis nama semua orang. 


if you notice, ada nama yang aku bold kan ? orang-orang ni lah selalu buat aku happy. memang selalu ! orang lain pun banyak buat aku happy tapi mereka ni lah yang paling hebat. aku anggap mereka yang TERHEBAT (:


EPSILON RAWKS !