Saturday, November 12, 2011

thanks

assalamualaikum,
terima kasih kawan sebab selalu bagi nasihat dekat aku. sebab sentiasa peka dengan apa yang terjadi dekat aku. susah sebenarnya nak cari kawan yang baik macam ni. sebenarnya, aku dengan dia bukan baik pun selama ni, cuma bila dah masuk tahun ni dia selalu datang bilik aku. kalau dulu, aku dengan dia tak bertegur sebab ada masalah sikit. tapi rupanya sekarang dia yang cuba bagi aku solution untuk selesaikan masalah aku. wah, terharu. bukan apa, kawan yang lain tak teruk-teruk pun nak ambil tahu pasal aku. tapi dia, lain daripada yang lain. 


by the way TERIMA KASIH KAWAN. rindu gila kat kau. 



2 comments:

SHAMEEM AMERUDIN said...

(: *terharu.
ya, although kita baik tahun ni, after everything tht happen last yr, aku seronok. itu aku panggil, FATE. :D

nurulardilla said...

thanks for all of the advice shameem (: