Monday, November 28, 2011

it's all about google




assalamualaikum.

harini hari aku sangat bosan. buka facebook, tengok kat chatbox online berapa keping je. ugh, stressss. hha, tak stress lah happy sangat. then, sebab kat rumah ada ibu, abah. aku dengan adik danish je. tak ada along. kenapa ? sebab dia kerja lah. rindu dia lah. soo, aku sangat lah bosan. aku panggil adik aku ajak main angry bird. dia malas and dia ajar aku benda baru. seriously, maybe aku sangat lame, tapi bagi aku adik aku yang baru umur 5 tahun dah mampu ajar aku sebegini rupa memang hebat habis lah.

______________________________________________________________

" kamu nak ajar angah apa benda nya ? "
" alah, adik tahu lah. sat, kamu buka lah google chrome sat "



" lepas tuh kamu tekan lah google guitar "
" lepas tuh, main guitar ni. alah, angah tahu lah. ni bosan. dah lah. benda lain pulak " 


" meh adik tekan "
then, he press do a b . terus page tuh jadi macam ni. sumpah aku terkejut gila. BHAHA.
" mana kamu belajar ni ? "
" adik tahu lah " 


then, lain pulak. 

" kamu tekan google gravity "



bila aku press google gravity tuh, terus page tu jadi macam ni. ohh man, aku sangat teruja. aku dah jadi macam orang yang baru kenal dunia. hha.



then kalau tulis apa-apa and enter akan jadi macam ni. hha, lawak sial.



sayang adik aku.



No comments: