Thursday, December 22, 2011

10 hours to go.

Assalamualaikum,


dah tak payah susah-susah nak cakap esok ambil result dah. sebab sekarang orang akan cakap kejap lagi aku akan ambil result. choyy. aku takut gila. tapi perut aku rasa kecut gila. tangan menggeletar tak tentu hala. bukan kena santau okay. kui kui kui :'3 hee, okay. apa pun yang aku dapat aku redha. 

tadi AnwarHadi cakap kat aku walau apa pun yang kita dapat. perkataan pertama ialah Alhamdulillah. tak kira result teruk mana pun. so, aku tak sabar-sabar nak cakap Alhamdulillah. actually, aku nak sangat masa ni berlalu pantas. bukan sebab apa, aku nak hilangkan perasaan cemas aku ni. hee. okay lah. apa-apa pun. aku akan ambil result 10jam lagi :') just wait and see.

No comments: