Tuesday, December 27, 2011

sayang abang :DD

Assalamualaikum,


actually, he's not my brother pun. tapi, bagi aku dia baik sangat. sangat-sangat. hihi, aku rapat dengan dia dari dulu lagi. masa aku duduk relau lagi ehh. hihi, dulu kami selalu main dekat taman permainan. ada aku, kak fie, kak kila, abang daoh, abang danny ramai lagi lah. hihi, memang wajib lah tiap petang main. hihi.

then haritu lepas dapat result, aku bagitahu dia. but tak bagitahu aku dapat berapa and this is our conversations. 




hihi, firstly sorry aku crop benda alah ni macam jelake, senget bagai. hihi. aku tak sabar-sabar mau dapat hadiahnya. hihi, actually, aku tak mau pun hadiah, saja saja ja kata macam tu kat abang. but if abang nak bagi, apa salahnya kan ? hihi.

No comments: