Saturday, December 31, 2011

i love Baking Life forever !

Assalamualaikum,


as you guys know, facebook banyak game yang best, kan ? but semua game aku tak minat except for Baking Life. Baking Life memang game yang paling best pernah aku jumpa. like seriously, aku sangat sayang game tu. haritu, aku ingat nak delete facebook. sebab rasa rimas nak mampus. dengan kat home banyak gambar lucah lah bagai. dengan member yang tak mau layan aku. hihi. tapi disebabkan aku ingat dekat Baking Life je so aku tak nak delete facebook aku. hihi.



baking life dah nak tutup 31 Januari 2012 nanti. sedih, serious. sedih sangat. okay, ni kedai aku yang besar lagi cantik. hihi.





dah tengok ? hihi, aku dah sampai level 80. 80 tau. ingat senang ke nak sampai level 80. and and, tengok lah duit aku. haha, hasil titik peluh aku selama ni. aku dah ada 15 juta weh. 15 juta. 15 jutaaaa. kalau lah betul-betul, ohh aku sangat beruntung tauuu. hihi. aku akan merindui baking life nanti. maybe lah aku akan delete facebook kot lepas baking life tutup. hmm :DD okay, byee !

No comments: