Monday, December 26, 2011

sudah-sudah lah copy barang aku.

Assalamualaikum,




Ya Allah Ya Tuhanku, ini memang kali terakhir aku akan sabar dengan kau. kali terakhir ? ya lah, masuk kali ni dah beriban kali dah kau copy barang-barang aku. sakit hati tau wehh. kau cakap kau benci copycat bagai tu, lepas tu kenapa kau copy barang aku. tolonglah faham. aku dah tak tahan dengan perangai kau. kau memang dah banyak tolong aku. tapi, kau tak boleh lah buat aku macam ni. kau kata kita kawan sampai akhirat ? mana boleh kau buat benda yang aku tak suka. ishh, aku boleh menangis lah kalau kau buat lagi. haritu, kau dah minta maaf sebab curi ayat aku. lepas tu buat lagi. kali ni memang paling aku rasa haremmmm nak mampuihhh lah. seriously, aku rasa nak pancung kau. okay lah, aku nak tunjuk satu je ni.


okay, ni info aku dekat facebook.



ni info budak bertuah tu. weh korang, kau tak nampak ke semua sama wehh, sial nak mampuss lah. okay, maybe lah dia buat sendiri or dia tiru orang lain ke, sebab bukan aku dengan dia je yang ada facebook kan. huh, but if ye kau tiru aku, kau memang fuuu.



Alhamdulillah ada kawan kawan aku. depa tolong aku sat tadi. kalau tak memang aku dah block kau terus. 








okay, esok aku akan cakap dengan kau. aku akan terus terang dengan kau. aku harap kita takkan jadi musuh ketat lepas ni. Ya Allah, lindungilah aku.

No comments: