Saturday, December 24, 2011

berhenti lah !

Assalamualaikum,


memang aku tengah marah sekarang. kenapa ? sebab mamat gila tu lah. you know what, masa dulu jadi boyfriend aku tak nak pula dia bagitahu aku dia kat mana lah, makan apa lah, pakai baju warna apa segala bagai. sekarang ni dah aku kata aku tak suka dia, dia tak mau dengar pulak. lepas tu asyik text aku bagitahu aku dia kat mana, dah sampai hotel lah, itu lah ini lah. ada kau kesah ke kat kau ? ishh, aku tak tau nak buat macam mana. seriously aku tak suka dia. someone, please tolong aku.

hoi lelaki, kau tak payah asyik nak text aku. aku geli dengan kau. please lah and one more thing aku tak pernah nak risau kat kau lah. tak payah nak perasan sangat. 

AKU TAK SUKA KAU !

No comments: