Thursday, December 29, 2011

Bujang Terlajak

Assalamualaikum,


movie ni akan ditayangkan pada 19 Januari 2011. ala, aku tak dapat tengok lah kalau macam tu. wuuu~ sedih betul. aku tertarik gila dengan movie ni sebab barisan pelakon dia ialah Saiful Apek, Nabil dengan Johan. semua raja berlawak kan ? hihi. ni part yang best lah.






" eh, tiba-tiba nampak dah "
" eh, dah boleh nampak bagus lah " 
" eh eh, dah boleh cakap baguslah " 
" eh eh, dah dengar " 

"  maafkan kami, tak bisu lagi"
" maafkan kami, tak buta lagi " 
" maafkan kami, tak pekak lagi "
"  I said sorry "
" maafkan kami "

No comments: