Friday, December 16, 2011

22 December 2011

assalamualaikum, 


22 December ? buat apa ? holiday lah. puiii. holiday untuk budak-budak selain form three lah kan. but mungkin tarikh tu dah bukan masa untuk holiday sebab dah nak masuk sekolah kan. nak masuk sekolah dah ? hoho, padan muka siapa suruh tak menghargai cuti korang. haha, okay. aku akan balik ke MRSM Lenggong untuk ambil result PMR aku. ohohoi, pening kot aku memikirkan result tu. aku mengharapkan yang terbaik. aku nak segala effort aku selama ni terbalas dengan result aku yang hebat. tapi aku redha kalau dapat result teruk sebab mungkin result tu menunjukkan effort aku yang tak seberapa. huh ! aku terima apa adanya. tapi kan, dah ramai orang yang kalau dapat teruk mereka akan bagi jawapan 

" alah, aku pergi lambat. so A tu semua orang dah kebas dulu. yang tinggal semua alphabet kecuali A dengan B je. so aku dapat C,D,E je lah. hmm, nak buat mcm mana kan."



aku yakin aku takkan cakap macam tu. InsyAllah. aku boleh dapat 8A (: 




BUT IF !


JUST


THANKS (:

No comments: